addah and adeque

By: mawaddah mohamad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Dec-2006 00:15 Email | Share | | Bookmark
first nite at sheraton



chomel tak bf baru adek?? he's nine la. his name is imam. yes, imam. not iman kay. he's half american half indonesian.



Sunday, 24-Dec-2006 23:56 Email | Share | | Bookmark
st louis memorial arch









Saturday, 23-Dec-2006 03:34 Email | Share | | Bookmark
family uncle azizan

 
 
 
View all 6 photos...
family uncle azizan arrived monday evening. kiteorg igtkan dorang sampai cam malam. masa tu mama and ayah nak keluar pergi roger but then *ding*dong*, dorang sah sampai rupanye. mama pun tak masak lg. lepas settle2 ngan beg2 sume n bilik tido, mama start masak. mama masak spaghetti goreng and that night ramaila dinner kiteorg two family.
later that night, abang wan pergi jumpa kawan die kat columbus road. uncle kadir pulak datang since uncle azizan was her roomate mase kat australia dulu. ayah, uncke azizan n uncke kadir talk and talk and talk sampai kul 11 lebih.
the next morning, ayah tak culup tido so kiteorg tak ikut uncle azizan n family gi hiking kat logan. wuargh! sakit gila hati.
the next day, dorang turun columbus pulak. the night before dorang still tido kat rumah la sampai hari khamis when both family nak keluar dah. dorang nak gi washington and kiteorg nak g missouri.



Monday, 27-Nov-2006 20:42 Email | Share | | Bookmark
kak zeti rock!

kak zeti, kak fazlin, mama and addah
 
leaders.
View all 4 photos...


kak zeti with glasses. i wanna be like her.


Monday, 27-Nov-2006 01:31 Email | Share | | Bookmark
adik menarik?

 
 
 
View all 22 photos...
walaupun adik tak photogenic, menurut ayah (betul ke eja nie??) aksi2 die menarik. addah amik ni masa kat CASE Western U, cleveland, ohio. orang terengganu kata, "mcm2 peseng ada.." hahaha. enjoy guys. drop cmmnts k.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net